Aankomst
Vertrek

Welkom bij Hotel Kooyk

Kooyk Hotel Amsterdam is gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Leidseplein. Dit superieure 1-sterrenhotel is geschikt voor families, budgetreizigers en kleine groepen. Het doel van het Kooyk Hotel is om een comfortabele en betaalbare hotel accommodatie te bieden in de budget sector.

Onze kamers

Kooyk Hotel Amsterdam beschikt over 22 kamers en de familiekamer is geschikt voor maximaal vijf personen en heeft een prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachten. Superior tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden zijn grote kamers en hebben een tv en een wastafel met een eigen badkamer in de kamer. Driepersoonskamers zijn gelijk aan een gedeelde badkamer op de gang en hebben een balkon en openslaande ramen. Eenpersoonskamer met een tv is een goede maat voor de individuele reiziger en de gedeelde badkamer bevindt zich naast de kamer.

Gelegen midden in het centrum van Amsterdam, op een paar minuten loopafstand van het Leidseplein!

Kamers
Contact
Locatie
Amsterdam

Service

De heer en mevrouw Moonen runnen al 40 jaar het Kooyk Hotel en helpen hun klanten graag bij het organiseren van hun fietstochten, rondvaarten en meer. Ze staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij Hotel Kooyk ben je gegarandeerd van harte welkom!

  • Gratis wifi.
  • Betaald parkeren in de straat - we raden af ​​om ons hotel met de auto te bezoeken - parkeerplaatsen zijn beperkt en het parkeertarief is duur. Wil je met de auto naar Amsterdam komen dan adviseren wij je om te parkeren op https://www.amsterdam.nl/en/parking/park-ride/
  • Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis in het hotel mits zij gebruik maken van de aanwezige bedden.