Kooyk Hotel

Boek direct bij Kooyk Hotel

Arrival
Departure
Roomtype
 

Kooyk Hotel

Kooyk Buget Hotel Amsterdam is gevestigd in een 18de eeuws grachtenpand in het centrum van Amsterdam, op enkele minuten loopafstand van het Leidseplein. Dit 1-sterrenhotel is geschikt voor families, budgetreizigers en kleine groepen. Het doel van het Kooyk Hotel is om een comfortabele en betaalbare hotel accommodatie te bieden in de budget sector.

Kooyk Hotel Amsterdam beschikt over 19 kamers en de familiekamers hebben een capaciteit van maximaal 6 personen en een prachtig uitzicht op de grachten van Amsterdam. De familiekamers evenals de tweepersoonskamers zijn groot en voorzien van een TV en wastafel. De douche en toilet bevinden zich op de gang. De driepersoonskamers zijn hetzelfde maar hebben een balkon en Franse ramen. De éénpersoonskamers met een TV zijn ruim van formaat voor één persoon en de douche en toilet bevinden zich naast de kamer.

Het Kooyk Hotel biedt tevens een groot onbeperkt ontbijtbuffet dat in de prijs van uw verblijf is begrepen. Het ontbijt bestaat uit cornflakes, vruchtensap, kaas, jam, toast en brood, vegetarisch beleg, onbeperkte thee en koffie. Frisdranken en andere dranken zijn verkrijgbaar in de automaat. Dhr. en Mevr. Moonen genieten van het helpen van hun gasten met het organiseren van fietstochten, rondvaarten en meer. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U bent verzekerd van een warme ontvangst in de Kooyk!

Hotel service

  • Wasserij service
  • Algemene faciliteiten: Zakencentrum
  • Internet: Betaald draadloos internet is beschikbaar op alle kamers. Draadloos Internet is verkrijgbaar tegen een toeslag van EUR 5,- per dag.Ook kunt u een computer met Internet verbinding gebruiken. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna geldt een tarief van EUR 2,- per uur.
  • Parkeergelegenheid: Betaalde parkeerplaats is beschikbaar op 5 minuten van hotel. Betaald parkeren is mogelijk voor het hotel voor ongeveer EUR 28,- per dag. Ook is er Euro Parking vlakbij het hotel voor EUR 27,- per 24 uur. De goedkoopste parkeermogelijkheid is bij een P+R.  Voor EUR 6,- per dag inclusief twee gratis tramkaartjes. U vindt een overzicht van de lokaties bij omgeving.

Hotel beleid

  • Check-in: 14:00 
  • Check-out: 12:00 
  • Belasting: Inclusief

- Bij betalingen met een creditcard wordt een toeslag berekend van 5% over het totale bedrag.
- Reserveringen voor 6 of meer personen worden beschouwd als een groep. Het hotel vraagt een aanbetaling van EUR 200,-. Dit bedrag is restitueerbaar.